Vores historie

Fra kylling til Vingummier


Hele rejsen bag BeJummy™ startede efter en tur i det lokale supermarked, hvor jeg havde lovet min kæreste at handle det sidste ind til aftensmaden. Det eneste vi manglende var en kylling til  salaten - min kæreste ringede dog lige på vejen og spurgte om jeg ikke kunne smutte forbi apoteket og sørge for at vitaminskabet blev fyldt op nu jeg alligevel var ude og handle.


Forvirret af de høje priser og mange forskellige typer vitaminer valgte jeg blot det som den søde apoteker dame anbefalede i håbet om at kæresten og jeg var dækket godt ind. Udover den store forvirring, så fik jeg også i høj grad tømt pengepungen, da jeg var nødt til at købe et hav af forskellige produkter for at blive dækket ind. Det fik mig til at gå til tomhændet derfra og derudover havde det aldrig været min kop te at sluge piller. Jeg tænkte at det måtte kunne gøres på en smartere måde og her fik jeg ideen til BeJummy™. 


Jeg begyndte min søgen efter en måde, hvorpå man kunne få de rigtige vitaminer til min kæreste og en måde, hvorpå jeg ikke behøvede at sætte mig så meget ind i tingene, købe mange forskellige varianter og være tvunget til at sluge alle de trælse piller. Jeg kunne ikke rigtigt finde det jeg søgte, så derfor fik mine iværksætterdrømme ben at løbe på. Efter lang tids søgen efter den rigtige leverandører fandt jeg det bedste match, som jeg sammen med har skabt det som i dag er BeJummy™.


BeJummy Kosttilskud er nu i dag en vingummi som indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler du har brug for, for at vedligeholde og samtidig styrke dit hår, hud og negle.