Sådan foregår det

Når du opretter dig som medlem, får du tilsendt en mail med loginoplysninger til en personlig konto. Når du er logget ind, har du mulighed for at ændre i antallet af vingummier, du ønsker at modtage, hvis I for eksempel er flere i husstanden, der gerne vil have glæde af kosttilskuddets gode egenskaber. Er du kommet bagud med vingummierne, eller skal du på ferie, kan du desuden udskyde en levering, så du ikke brænder inde med alt for mange vingummier. Selvom vi selvfølgelig ville være kede af at se dig smutte, har du ligeledes mulighed for at opsige dit abonnement – naturligvis helt uden binding.

Start dit abonnement i dag!
1 af 4

Få de nødvendige vitaminer

Dine hårrødder bliver effektivt genaktiveret takket være vores kosttilskud. Lider du af hårtab, eller ønsker du ganske enkelt at få sundere, længere og fyldigere hår, er Bejummy således en oplagt løsning for dig. Samtidig kan vingummierne medvirke, at dine negle bliver både sundere og stærkere.

Desuden hjælper næringsstofferne i vingummierne din krop med at genopbygge og vedligeholde cellerne i huden, så denne bliver sundere, og du oplever at få en endnu smukkere glød. Vores kosttilskud fremmer den naturlige produktion af kollagen i huden, hvilket er medvirkende til, at din hud holder sig sund, glat og smidig.

Læs mere

BOOST TIL HÅR, NEGLE & HUD

For at få det maksimale ud af dit kosttilskud fra Bejummy skal du nyde en af de velsmagende vingummier to gange dagligt akkompagneret af et måltid mad og et glas vand. For at få al saften og kraften ud af kosttilskuddet, er det vigtigt, at vingummierne tygges grundigt, inden de sluges.

Selvom vores vitaminvingummier smager dejligt, bør du ikke overskride den daglige dosis på to styks. Desuden er det naturligvis vigtigt at huske på, at et vitamintilskud skal ses som et supplement til en sund livsstil med varieret kost og regelmæssig motion, men ikke kan stå alene.