Returnering

Når du sender en pakke tilbage til os, anbefaler vi, at du vedlægger en besked med dit ordrenummer og skriver, hvad du ønsker at få ud af returneringen – så går ekspeditionen hurtigst.

Det kan udgøre en værdiforringelse, hvis den originale emballage mangler. Derfor anbefales det, at varen returneres i original emballage, så du kan være sikker på at få alle pengene tilbage.

Hvis varen er blevet prøvet, ud over hvad der er beskrevet i handelsbetingelserne, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at Bejummy kan nægte at refundere alle pengene i henhold til loven om fjernsalg, men vi vil i samarbejde med kunden finde et rimeligt refusionsbeløb. Dette gælder kun, hvis varen ikke har samme værdi som på modtagelsestidspunktet, og Bejummy derfor ikke kan sælge varen som ny og til nypris.

Køb Returlabel

Ønsker du at returnere dine varer, kan du nu købe en direkte Bring Pakkelabel. Du vil modtage din label på mail, som skal printes og påsættes pakken. Herefter skal du blot indlevere den i en Bring pakkeshop. En returlabel koster 38 kr.

Køb dit returlabel her

Returnering af varer

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:
Bejummy
Danmarksvej 30A
Att: Codefort Logistics
8660 Skanderborg

Bemærk: Plombering må ikke være brudt på tilbage sendte produkter.

Download Returseddel